Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، مهرعلی حق گویان مدیرکل کمیته امداد استان قزوین در دیدار با مدیرکل بهزیستی استان قزوین بیان کرد: اساس کار کمیته امداد امام خمینی(ره) امدادرسانی برای ارتقای همه جانبۀ زندگی محرومان است.

وی ادامه داد: شاید در نگاه نخست فعالیت کمیته امداد برای کمک به بهبود شرایط اقتصادی تصور شود ولی در واقع هدف اصلی ما، کاهش بسترهای منفی اقتصادی و رفع مشکلات مالی برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل کمیته امداد استان قزوین گفت: تلاش مجموعه بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی(ره) در حوزۀ امدادرسانی بر مددکاری اجتماعی و فرهنگی  استوار است چراکه معتقدیم آسیب اجتماعی ناشی از فقر از آسیب اقتصادی آن خطرناک تر است.

وی اضافه کرد: پدیده‌ فقر و نیاز مالی از ناملایمات زندگی است که روح بشر را آزار می‌دهد و گاه به خاطر عدم مهارت انسان‌ها در مقابله با این پدیده، فقر آن‌ها را از مسیر فطری‌شان که رسیدن به سعادت و رستگاری‌ است دور می‌کند و به سوی خطرات مهلکی سوق می‌دهد.

حق گویان عنوان کرد: کمیته امداد امام خمینی (ره) می خواهد با خدمات خود بستر مهارت زندگی آزاد، خدامحور و سعادتمند را برای مددجویان فراهم کند، تا عزت و کرامت انسانی افراد لطمه نبیند.

وی تصریح کرد: با توجه به آسیب‌های ناشی از فقر است که پدیده‌ فقر مالی، روح انسان را آزار می‌دهد و زمینه‌ ساز سقوط او از مسیر فطری است.

مدیرکل کمیته امداد استان قزوین اظهارکرد: کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی می خواهند پل ارتباطی میان اغنیاء و مددجویان باشند و این باور دینی را در میان مردم ترویج و تبیین کنند تا افراد در شرایط مختلف، تنها موفقیت‌های خود را فرصتی برای آینده‌سازی ندانند بلکه از مشکلات و موانع زندگی نیز برای ساخت آخرت خود بهره ببرند.

حق گویان یادآورشد: کمیته امداد امام خمینی(ره) با نگاه خدمت به نیازمندان دست همکاری با هر کسی که دل در گرو خدمت به محرومان دارد را به گرمی می‌فشارد.

در ادامه مدیرکل بهزیستی نیز بر لزوم توجه دستگاه‌های مختلف به موضوع آسیب‌های اجتماعی را یادآور شد و خواستار همکاری و هم افزایی برای خدمت‌رسانی به مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قزوین آسیب اجتماعی فقر مدیرکل کمیته امداد استان قزوین کمیته امداد امام خمینی استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۲۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض خطرناک قلیان اکسیژن؛ از آسیب مغزی تا سرخوشی

اخیراً پیرو گزارشی درباره ماجرای استفاده از قلیان اکسیژن در کافی‌شاپ‌ها و تأیید این دستگاه از سوی وزارت بهداشت در قالب یک مطالعه بالینی، ابهامات زیادی درباره عوارض این قلیان و مخاطراتی که ممکن است در پی داشته باشد در اذهان عمومی و رسانه‌ها ایجاد شده است.

به گزارش تسنیم، آن‌طور که وزارت بهداشت اعلام کرده، در این قلیان که استفاده از آن در ۱۰ استان کشور با مجوز وزارت بهداشت در حال ارزیابی است؛ از ترکیب اکسیژن با گاز N۲O (اکسید نیتروژن) استفاده می‌شود که به گاز خنده نیز شهرت دارد. اگرچه وزارت بهداشت به استناد مطالعات بالینی انجام شده این گاز را بی‌خطر و میزان ترکیب گاز‌های موجود در آن را استاندارد می‌داند، اما مقالات خارجی که در مقیاس‌های بزرگتر انجام شده‌اند تأکید دارند که این گاز که در اروپا به وسیله انواعی از بالن در مهمانی‌ها استنشاق می‌شود می‌تواند عوارض جبران‌ناپذیری روی سلامتی افراد به جای بگذارد.

در گزارشی که در سال ۲۰۲۲ براساس نتایج یک پژوهش در اروپا منتشر شده آمده است که آژانس نظارت بر مواد مخدر اتحادیه اروپا در مطالعه‌ای اعلام کرده است که استفاده تفریحی از اکسید نیتروژن، که به "گاز خنده" نیز معروف است، در اروپا در بین جوانان رو به افزایش است و تعداد نگران کننده‌ای از مسمومیت‌ها را ایجاد می‌کند.

براساس این گزارش، محبوبیت روزافزون این ماده که باعث احساس سرخوشی، آرامش و جدایی از واقعیت می‌شود، ناشی از در دسترس بودن گسترده آن بدون نسخه، قیمت پایین و سهولت استفاده از این گاز است؛ همچنین شیوع استفاده از این گاز خنده‌آور، ناشی از این تصور نادرست است که این گاز بی‌خطر است.

گاز اکسید نیتروژن دارای طیف گسترده‌ای از کاربرد‌های پزشکی، صنعتی و تجاری است، اما استنشاق مستقیم آن توسط افراد می‌تواند باعث سوختگی شدید با سرما، آسیب به ریه و آسیب به مغز و نخاع شود.

در دانمارک، موارد مسمومیت با اکسید نیتروژن از ۱۶ مورد در سال ۲۰۱۵ به ۷۳ مورد در سال گذشته افزایش یافته است، در فرانسه موارد از ۱۰ مورد در سال ۲۰۱۷ به ۱۳۴ مورد در سال ۲۰۲۰ افزایش یافته است و هلند نیز ۱۴۴ مورد در سال ۲۰۲۰ داشته است.

همچنین در این کشور افزایش شدید تصادفات رانندگی به دلیل مصرف بالن‌های مهمانی حاوی نیتروزاکسید را گزارش کرد‌ه‌اند.

آژانس نظارت بر مواد مخدر اتحادیه اروپا همچنین اعلام کرده که در بریتانیا، اکسید نیتروژن دومین ماده (دراگ) شایع در بین جوانان ۱۶ تا ۲۴ ساله پس از کانابیس (گیاه شاهدانه) است.

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه همکاری کمیته امداد و حوزه علمیه خواهران قزوین
  • بهزیستی آسیب‌های اجتماعی نوظهور را شناسایی کند‌
  • حق بیمه اجتماعی ۱۰۴ بانوی سرپرست خانوار در قشم پرداخت شد
  • نوسازی مجموعه ورزشی فجر در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی
  • عوارض خطرناک قلیان اکسیژن؛ از آسیب مغزی تا سرخوشی
  • تشریح برنامه‌های خدمت به مددجویان کمیته امداد اصفهان در دهه کرامت
  • عوارض خطرناک گاز خنده قلیان اکسیژن؛ از آسیب مغزی تا سرخوشی
  • ۳ هزار زنجانی به مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)اعزام می شوند
  • ۲۰۰ درخت پسته به کمیته امداد امام خمینی خلیل آباد اهدا شد
  • مشارکت بیش از ۵ هزار معلم قزوینی در طرح اکرام ایتام